Usein kysytyt kysymykset

1. Palvelut

Kotipaikkakuntamme on Tampere ja valtaosa asiakkaistamme onkin Pirkanmaan alueelta. Palvelemme kuitenkin mielellämme asiakkaita ympäri Suomen, joten ole rohkeasti yhteydessä sijainnistasi riippumatta!

Tavallisesti räätälöimme hinnat jokaiselle asiakkaalle erikseen. Tämä siksi, kun hinnoittelu riippuu täysin asiakkaan toiveista. Esimerkiksi sosiaalisen median ylläpidon hinta on alkaen 360€ + alv., mutta todellinen hinta rakentuu muun muassa seuraavista seikoista: käytettävät somekanavat, julkaisuaktiivisuus, julkaisutyypit, onko kyseessä pelkkä ylläpito asiakkaan omilla sisällöillä vai tuotetaanko kaikki sisältö meidän toimesta ja niin edelleen.

Kysy siis rohkeasti tarjous toivomastasi palvelusta ja kerro toiveistasi!

Nettisivuillemme olemme listanneet palvelumme vain pääpiirteittäin, ja toteutamme asiakkaillemme myös paljon muuta, mitä ei nettisivuilla ole mainittu. Laita meille viestiä ideasta ja ajatuksestasi, niin katsotaan miten voisimme auttaa.

Yritysasiakkaat ovat suurin asiakaskuntamme, mutta palvelemme ehdottomasti mielellämme myös yksityisasiakkaita. Yksityisasiakkaamme tilaavat tavallisesti valokuvauspalveluita, mutta kaikki palvelumme ovat sovellettavissa myös yksityishenkilöille. Samoin valmiista digituotteistamme on paljon apua yksityisasiakkaillekin.

2. Kauppa

Saat valmiit digituotteet heti oston jälkeen ladattavaksi, mikäli osto on suoritettu onnistuneesti loppuun. Voit ladata tuotteet joko ostoksen vahvistus -sivulta tai vahvistus-sähköpostista.

Mikäli et saanut vahvistus-sähköpostia, tai siinä tai ostoksen vahvistus -sivulla ei näy ladattavia tiedostoja, ota yhteys [email protected].

Kaikkien nettikauppamme tuotteiden hinnat ovat kertasummia. Digituotteissamme ei ole jatkuvia kuukausitilauksia. Kun ostat digituotteemme, tuote on sinun lopullisesti.

Ehdottomasti! Somekalenteri on nimetty sen vuoden mukaan, minkä päivämäärillä se on toteutettu. Voit kuitenkin tästä huolimatta soveltaa Somekalenteria tulevinakin vuosina, kunhan tarkistat esimerkiksi juhlapyhien päivät.

Voi ei, suuret pahoittelumme! Kyseessä on varmasti vain bugi. Laita meille viestiä [email protected] niin korjataan tilanne.

Se on helppoa! Lataa ensin puhelimeesi ilmainen Lightroom-sovellus sekä ostamasi preset-paketin mukana tulleet dng-tiedostot. Avaa sitten dng-tiedostot Lightroom-sovelluksessa yksitellen. Kun olet avannut dng-tiedoston, klikkaa yläkulman kolmea pistettä ja valitse ”Create Preset”. Klikkaa auenneen valikon yläkulmasta valmis-merkkiä ja näin sinulla on preset asennettuna.

3. Muuta

Voit ottaa yhteyttä suoraan joko Elliin tai Emiliaan. Mikäli asiasi koskee sisällöntuotantoa tai markkinointia, laita Ellille viestiä [email protected]. Jos taas asiasi liittyy hallinnollisiin aiheisiin, ole yhteydessä Emiliaan [email protected].

Jos et ole aivan varma kehen olla yhteydessä, voit aina laittaa viestiä yleiseen sähköpostiimme [email protected].

Teemme mielellämme yhteistyötä toisten yritysten kanssa! Olisiko sinulla palvelu tai tuote, joka hyödyttäisi meidän asiakkaitamme ja meidän palvelumme voisivat olla avuksi sinun asiakkaillesi? Laita viestiä [email protected] niin pohditaan yritysyhteistyötä lisää.

Tällä hetkellä emme etsi lisää työntekijöitä, mutta aina voit jättää avoimen hakemuksen sähköpostitse [email protected]. Kuka tietää, jos juuri sinun talenttisi voisi täydentää tiimiämme!

Tulevaisuudessa tiedotamme avoimista paikoista somekanavissamme.

null

Sinun apunasi

Miten voimme olla avuksi? Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ole yhteydessä [email protected] tai laita viestiä alla olevan lomakkeen kautta.

OTA YHTEYTTÄ

    Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen.