Toimitus- ja maksuehdot

TOIMITUSEHDOT

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Halo Creators Oy:n verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot sivustolla www.halocreators.fi.

Toimitusehdot on laadittu 30.11.2020.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Halocreators.fi pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1. PALVELUNTARJOAJA JA VERKKOKAUPAN YLLÄPITÄJÄ

Halo Creators -verkkokaupan ylläpitäjä on halocreators.fi / Halo Creators Oy, y-tunnus 3019373-9. Hissikatu 1 A 27, 33900 Tampere, p. 045 783 40701, sähköposti [email protected]

2. PALVELUN KÄYTTÄJÄ

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin tietosuojaselosteessa.

3. MAKSUT JA HINNAT

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit ja kännykkämaksaminen.

4. TOIMITUS, OMISTUSOIKEUS JA VAARANVASTUU

4.1 Tiedostotuotteiden toimitus ja niiden luovutusformaatti

Tiedostotuotteiden luovutusformaatti Halocreators.fi verkkokaupassa on yleisesti .pdf tai ”Pakattu tiedosto – .zip”. Yksi pakattu tiedosto sisältää 1-5 tavanomaista asiakirja-, esitys- tai kuvaformaattia, kuten: .doc, .docx, .odt, .xls, .xlsx, .xlt, .ppt, .pptx, .jpeg, .jpg, .gif, .png jne. riippuen tuotteesta.

Tilauksen maksamisen jälkeen tuotteet voidaan ladata tilausvahvistus-sähköpostin kautta, jonka Asiakas on antanut tilauksen yhteydessä.

Tuotteita ei lähetetä postitse ellei toisin mainita tai sovita.

4.2 Tekijänoikeudet

Tiedostotuotteiden sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeuden suojaamia ja tekijänoikeudet omistaa palveluntarjoaja (Halo Creators Oy) tai tämän alihankkijat.

Asiakas saa maksua vastaan tuotteisiin ja palveluun rajatun käyttöoikeuden. Käyttöoikeus kattaa Palvelun käytön sekä ei-kaupallisiin että kaupallisiin käyttötarkoituksiin.

Tuotteet ja palvelut ovat tarkoitettu ainoastaan Asiakkaan omaan tai liiketoimintansa käyttöön. Näiden tuotteiden luovuttaminen eteenpäin katsotaan tekijänoikeuksien rikkomiseksi. Asiakas ei saa luovuttaa tuotteita omien asiakkaidensa käyttöön.

5. VAIHTO- JA PALAUTUS

Ladattavissa tiedostotuotteissa ei ole palautusoikeutta.

Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen [email protected]

6. TAKUU JA VIRHEVASTUU

6.1 Tuotteen takuu

Tiedostotuotteilla ei ole takuuaikaa. Tiedostotuotteet ovat ladattavissa määrittelemättömän pitkän ajan ja tiedoston voi ladata kerran (1). Mikäli tiedosto katoaa, uuden tiedoston saa kuittia vastaan pyytämällä sitä kirjallisesti osoitteesta [email protected]

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista tuotteiden tai aineistojen tietojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu tietokoneohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä tuotteita, aineistoa tai Palvelua.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7. MUUTOKSET

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

MAKSUEHDOT

Halo Creators Oy käyttää Checkout-maksuväylää. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

1. MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA

Checkout Finland Oy maksunvälityspalvelu välittää maksusi Halo Creators Oy:lle. Käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli Asiakas voi maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy välittää maksun verkkokauppiaalle.

2. MAKSU LUOTTOKORTEILLA

Halo Creators Oy:n verkkokaupassa voi maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finlandi Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Halo Creators Oy:n verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista kuten reklamaatioista. Checkout Finland Oy toimii ainoastaan maksunvälittäjänä eikä ole kaupan osapuolena. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

3. AJANTASAISET MAKSUEHDOT

Ajantasaiset maksuehdot löytyvät Checkout Finland Oy:n nettisivuilta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot